Automobilfirma Åke Jönsson Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Automobilfirma Åke Jönsson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ystad här finns det många olika Aktiebolag. Automobilfirma Åke Jönsson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ystad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Automobilfirma Åke Jönsson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556308-3517.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0411-13915 alternativt besöka eller skicka post till Automobilfirma Åke Jönsson Aktiebolag på följande adress Spaljég. 2, 271 52, Ystad.

Automobilfirma Åke Jönsson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Automobilfirma Åke Jönsson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Boltenberg, Marie-Louise som är född 1951 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva handel med bilar samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.