Haerestathe Gårds Aktiebolag

Skåne län

Information

556305-2470 är organisationsnummer för bolaget Haerestathe Gårds Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Haerestathe Gårds Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Haerestathe Gårds Aktiebolag finns i.

Haerestathe Gårds Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-09-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Haerestathe Gårds Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Haerestathe Gårds Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Haerestathe Gårds Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsson, Dora Margarete Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Haerestathe Gårds Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0417-14360 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 2, 273 35, Tomelilla

Bolaget skall idka jordbruk, tillverkning och försäljning av briketter och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Haerestathe Gårds Aktiebolag och det är Olsson, Carina Birgitta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norrman, Barbro Susanne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Dora Margarete som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Klas-Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln RevisorssuppleantHans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,