Christer o Birger Aktiebolag

Skåne län

Information

556296-5219 är organisationsnummer för företaget Christer o Birger Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christer o Birger Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Christer o Birger Aktiebolag finns i.

Christer o Birger Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-06-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christer o Birger Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Christer o Birger Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Christer o Birger Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Bo Thorsten Birger -Olsson, Magne Christer

Vill ni komma i kontakt med Christer o Birger Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-528109 eller genom brev på följande adress:
Hagestad Möllev. 34, 271 77, Löderup

Bolaget skall bedriva lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Christer o Birger Aktiebolag och det är Olsson, Magne Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Bo Thorsten Birger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anna Karin Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Olsson, Max Henric Tobias som är född 1989 och har titeln Suppleant, Olsson, Tom Birger Sebastian som är född 1991 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln RevisorHans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,