Restaurang Sans Souci Aktiebolag

Skåne län

Information

Restaurang Sans Souci Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Restaurang Sans Souci Aktiebolag finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Restaurang Sans Souci Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Restaurang Sans Souci Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Restaurang Sans Souci Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Restaurang Sans Souci Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Strandbadsv. 40, 271 77, Löderup men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-526119.

Ystad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Restaurang Sans Souci Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Restaurang Sans Souci Aktiebolag har idag 556289-4666 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Restaurang Sans Souci Aktiebolag

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och import av restaurangutrustning samt konsultverksamhet inom restaurang och hotell samt därmed förenlig verksamhet.

I Restaurang Sans Souci Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlin, Kjell Lars Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnér, Torbjörn Gotthard som är född 1943 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .