Den vänliga bilfirman i Ystad AB

Skåne län

Information

556288-9609 är organisationsnummer för verksamheten Den vänliga bilfirman i Ystad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Den vänliga bilfirman i Ystad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Den vänliga bilfirman i Ystad AB finns i.

Den vänliga bilfirman i Ystad AB har varit registrerat sedan 1986-12-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Den vänliga bilfirman i Ystad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Den vänliga bilfirman i Ystad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Den vänliga bilfirman i Ystad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Den vänliga bilfirman i Ystad AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6978055 eller genom brev på följande adress:
Syrénv. 13, 271 50, Ystad

Bolaget skall idka handel med bilar, bedriva finansierings- verksamhet dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bank- rörelse eller i lag om kreditrörelse samt uppdragsverksamhet inom bilförsäljningsverksamhet, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet. Vidare skall förvaltning av egen fastighet idkas.

Det finns olika personer som har en koppling med Den vänliga bilfirman i Ystad AB och det är Berglund, Jan Anders Sigvard som är född 1956 och har titeln VD, Berglund, Jan Anders Sigvard som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Oddshammar, Brita Monica Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,