Hedbergs Transporter i Ystad AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bolaget skall utföra distribution av paket och tidningar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hedbergs Transporter i Ystad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Hedbergs Transporter i Ystad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1986-11-14 så skapades Hedbergs Transporter i Ystad AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556287-5111 är organisationsnummret för företaget som finns i Ystad.

Just nu är Hedbergs Transporter i Ystad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hedbergs Transporter i Ystad AB så går det att nå dem via telefon på 0411-555261 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hedbergs Transporter i Ystad AB är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .