Lavendelgården i Ystad Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Lavendelgården i Ystad Fastighets Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Lavendelgården i Ystad Fastighets Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lavendelgården i Ystad Fastighets Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-07-29.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Grevlunda 1, 277 36, Vitaby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lavendelgården i Ystad Fastighets Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4248933.

Ystad arbetar för att bolag som Lavendelgården i Ystad Fastighets Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lavendelgården i Ystad Fastighets Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lavendelgården i Ystad Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lavendelgården i Ystad Fastighets Aktiebolag och det är följande personer, Nilback, Gunnel Margareta Birgersson som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilback, Måns Bertil Christian som är född 1980 och har titeln Suppleant, Nilback, Åsa Margareta Gabriella som är född 1980 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lavendelgården i Ystad Fastighets Aktiebolag är 556281-4235.