Ottsjökocken Aktiebolag

Skåne län

Information

556270-4279 är organisationsnummer för företaget Ottsjökocken Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ottsjökocken Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Ottsjökocken Aktiebolag finns i.

Ottsjökocken Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-01-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ottsjökocken Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Ottsjökocken Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ottsjökocken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ottsjökocken Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-71520 eller genom brev på följande adress:
Killerödsv. 34, 271 91, Ystad

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, livsmedelsproduktion och konsultverksamhet inom livsmedels- och restaurangbranscherna och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ottsjökocken Aktiebolag och det är Larsson, Lars Göran Reymer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Åsa Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor