Uni-Vite Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ystad och Uni-Vite Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Uni-Vite Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Uni-Vite Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Uni-Vite Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-10-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Uni-Vite Aktiebolag ska trivas.

I Ystad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster avseende rationalisering och utbildning inom livsmedel, transport och teko industrier och djuruppfödning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Uni-Vite Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Uni-Vite Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Uni-Vite Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8827957.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Uni-Vite Aktiebolag är Baecklund, Leif Ossian som är född 1940 och har titeln Likvidator, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Uni-Vite Aktiebolag har 556266-5124 som sitt organisationsnummer.