Trägolvsgrossisten i Ystad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ystad och Trägolvsgrossisten i Ystad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Trägolvsgrossisten i Ystad AB är ett av dem. Statusen för Trägolvsgrossisten i Ystad AB är att Bolaget är aktivt.

Trägolvsgrossisten i Ystad AB är ett Aktiebolag och skapades 1985-01-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Trägolvsgrossisten i Ystad AB ska trivas.

Trägolvsgrossisten i Ystad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Ystad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är handel med byggnadsmateriel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Trägolvsgrossisten i Ystad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är Trägolvsgrossisten i Ystad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Trägolvsgrossisten i Ystad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-65950.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Trägolvsgrossisten i Ystad AB är Nilsson, Nils Anders Christian som är född 1976 och har titeln VD, Nilsson, Nils Anders Christian som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Erik Hugo som är född 1941 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Molin, Rolf Egon Göran som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor.

Trägolvsgrossisten i Ystad AB har 556253-4031 som sitt organisationsnummer.