INO Konsult AB

Skåne län

Information

INO Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som INO Konsult AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

INO Konsult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

INO Konsult AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1983-04-27. Men sedan 1998-01-01 så har INO Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stickg. 26 B, 271 42, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på INO Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-79015.

Ystad arbetar för att verksamheter som INO Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för INO Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultation och administrativa tjänster och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för INO Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till INO Konsult AB och det är följande personer, Nordström, Inke Ingrid Kerstin A som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Ia Olivia som är född 1980 och har titeln Suppleant, Nordström, Sara Li som är född 1973 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Åberg, Torbjörn Mikael som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för INO Konsult AB är 556229-3646.