YSM Byggsystem Aktiebolag

Skåne län

Information

YSM Byggsystem Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som YSM Byggsystem Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

YSM Byggsystem Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

YSM Byggsystem Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1976-12-15. Men sedan 1978-01-01 så har YSM Byggsystem Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stureg. 13, 271 31, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på YSM Byggsystem Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-16990.

Ystad arbetar för att verksamheter som YSM Byggsystem Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för YSM Byggsystem Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med byggsatser och byggmaterial samt ge byggtekniska konsultationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för YSM Byggsystem Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till YSM Byggsystem Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Per Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Guldstrand, Per Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Sture Olof Albert som är född 1950 och har titeln Revisor, Sture Häggkvist Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för YSM Byggsystem Aktiebolag är 556194-1443.