Ystads Kemiska Tvätt Aktiebolag

Skåne län

Information

556184-3680 är organisationsnummer för verksamheten Ystads Kemiska Tvätt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ystads Kemiska Tvätt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Ystads Kemiska Tvätt Aktiebolag finns i.

Ystads Kemiska Tvätt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-10-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ystads Kemiska Tvätt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Ystads Kemiska Tvätt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ystads Kemiska Tvätt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ystads Kemiska Tvätt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-10590 eller genom brev på följande adress:
Pilgränd 3, 271 42, Ystad

Bolaget skall bedriva tvätteriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ystads Kemiska Tvätt Aktiebolag och det är Cedrenius, Anders Valdemar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Cedrenius, Ann som är född 1972 och har titeln Suppleant, Molin, Rolf Egon Göran som är född 1949 och har titeln Revisor, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor,