Mintre Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ystad och Mintre Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Mintre Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mintre Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mintre Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-10-04. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där företaget finns i jobbar för att företag som Mintre Aktiebolag ska trivas.

Mintre Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ystad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mintre Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Mintre Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Mintre Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-47014.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hägglund, Ove Anders -Philip, Sven Gunnar.

De som är på något sätt har med Mintre Aktiebolag är Hägglund, Ove Anders som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Philip, Sven Gunnar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Wiman, Ulf Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .

Mintre Aktiebolag har 556170-1334 som sitt organisationsnummer.