Kåseberga-Fisk Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fiskrökeri och färskvaruförsäljning av fisk jämte därtill hörande livsmedelsprodukter, idka travsportverksamhet ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kåseberga-Fisk Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Kåseberga-Fisk Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1971-10-28 så skapades Kåseberga-Fisk Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kåseberga-Fisk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kåseberga-Fisk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556152-6418 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ystad.

Just nu är Kåseberga-Fisk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kåseberga-Fisk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-527180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ahl, Leif Uno -Ahl, Mats Jimmy

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kåseberga-Fisk Aktiebolag är Ahl, Leif Uno som är född 1945 och har titeln VD, Ahl, Leif Uno som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahl, Mats Jimmy som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallengren, Reni Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Molin, Rolf Egon Göran som är född 1949 och har titeln Revisor, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln RevisorFöretagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .