Bergstrands Skor Aktiebolag

Skåne län

Information

556151-9199 är organisationsnummer för verksamheten Bergstrands Skor Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergstrands Skor Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som Bergstrands Skor Aktiebolag finns i.

Bergstrands Skor Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-10-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergstrands Skor Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Bergstrands Skor Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bergstrands Skor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bergstrands Skor Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-10559 eller genom brev på följande adress:
Hamng. 7, 271 43, Ystad

Bolaget skall bedriva handel med skor och beklädnadsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bergstrands Skor Aktiebolag och det är Rasmusson, Pia Anneli som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Rasmusson, Carl-Gustav Tommy som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bo Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Bo L Nilsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,