Solaris nova Aktiebolag

Skåne län

Information

Solaris nova Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Solaris nova Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Solaris nova Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Solaris nova Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1971-09-22. Men sedan 1977-01-01 så har Solaris nova Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Flackarps Skolv. 89, 245 61, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Solaris nova Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-14370.

Ystad arbetar för att företag som Solaris nova Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Solaris nova Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall för den mekaniska industrin utveckla nya produkter, konstruera, tillverka, importera och försälja industriella utrustningar, köpa och sälja värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Solaris nova Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Solaris nova Aktiebolag och det är följande personer, Trolle, Sten som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Trolle, Henrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Boel Iréen Ulla-Kerstin som är född 1948 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Solaris nova Aktiebolag är 556151-1691.