Aktiebolaget Äpplet-Abrahamslund

Skåne län

Information

Aktiebolaget Äpplet-Abrahamslund hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Aktiebolaget Äpplet-Abrahamslund finns. I Ystad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Äpplet-Abrahamslund tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Aktiebolaget Äpplet-Abrahamslund har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Äpplet-Abrahamslund så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-13915.

Ystad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Äpplet-Abrahamslund Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Äpplet-Abrahamslund har idag 556129-9925 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Äpplet-Abrahamslund

Bolaget skall driva handel och leasingverksamhet med bilar, äga och förvalta värdepapper och fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Äpplet-Abrahamslund så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boltenberg, Ulf Georg som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Boltenberg, Marie-Louise som är född 1951 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .