Aktiebolaget Kviske & Dahl

Skåne län

Information

Bolaget skall driva skeppsmäkleri och speditionsverksamhet samt försäkringsagentur i anslutning därtill ävensom idka köp och för- säljning av djur och i anslutning härtill försäljning av varor samt tävlingsverksamhet med djur och annan därmed förenlig verk- samhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Kviske & Dahl vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Aktiebolaget Kviske & Dahl ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1968-10-24 så skapades Aktiebolaget Kviske & Dahl och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Kviske & Dahl har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Kviske & Dahl är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556120-4115 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ystad.

Just nu är Aktiebolaget Kviske & Dahl Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Kviske & Dahl så går det att nå dem via telefon på 0411-10449 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Forsberg, Lars Ove Kenneth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Kviske & Dahl är Forsberg, Lars Ove Kenneth som är född 1942 och har titeln VD, Forsberg, Lars Ove Kenneth som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Benell, Bo Ture David som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsberg, Ingrid Elisabeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.