Förpacknings Aktiebolaget Nord-Emballage

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Förpacknings Aktiebolaget Nord-Emballage. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ystad här finns det många olika Aktiebolag. Förpacknings Aktiebolaget Nord-Emballage tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ystad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Förpacknings Aktiebolaget Nord-Emballage är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556113-9352.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0411-67900 alternativt besöka eller skicka post till Förpacknings Aktiebolaget Nord-Emballage på följande adress Erik Dahlbergsg. 45, 271 51, Ystad.

Förpacknings Aktiebolaget Nord-Emballage är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Förpacknings Aktiebolaget Nord-Emballage så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Jeppsson, Göta Inga Kerstin som är född 1934 och har titeln Suppleant , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka och försälja förpackningar, förpackningsmaterial, etiketter, trycksaker och förpackningsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.