Scanbygg i Ystad Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Scanbygg i Ystad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ystad här finns det många olika Aktiebolag. Scanbygg i Ystad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ystad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Scanbygg i Ystad Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556101-2195.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0411-72580 alternativt besöka eller skicka post till Scanbygg i Ystad Aktiebolag på följande adress Hamng. 14, 271 43, Ystad.

Scanbygg i Ystad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Scanbygg i Ystad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Welin, Lars Helgo som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Raihle, Carl Åke William som är född 1977 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt äga fast egendom och idka med förenlig verksamhet. Till detta ska bolaget idka handel med aktier och dess derivat samt terminshandel i oljeprodukter och därmed förenlig verksamhet.