Lindholms Värme Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Lindholms Värme Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ystad här finns det många olika Aktiebolag. Lindholms Värme Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Ystad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Lindholms Värme Aktiebolag är momsregistrerat sedan1971-01-01 och har organisationsnummer 556098-7264.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0411-524123 alternativt besöka eller skicka post till Lindholms Värme Aktiebolag på följande adress Fabriksg. 10, 271 76, Löderup.

Lindholms Värme Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lindholms Värme Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Lindholm, Lars Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lindholm, Signe Birgit som är född 1938 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rörledningsfirma och elektriska installationer samt därmed förenlig verksamhet.