Glenmark Foto Radio TV i Ystad Aktiebolag

Skåne län

Information

Glenmark Foto Radio TV i Ystad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som Glenmark Foto Radio TV i Ystad Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Glenmark Foto Radio TV i Ystad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Glenmark Foto Radio TV i Ystad Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1965-02-19. Men sedan 1985-01-01 så har Glenmark Foto Radio TV i Ystad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till St. Österg. 15, 271 34, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Glenmark Foto Radio TV i Ystad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-17350.

Ystad arbetar för att bolag som Glenmark Foto Radio TV i Ystad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Glenmark Foto Radio TV i Ystad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom foto- och hemelektronikbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Glenmark Foto Radio TV i Ystad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nordén, Karl-Magnus Håkan Firman tecknas i förening av -Gustafsson, Gustaf Tomas -Johansson, Maria Lise-Lotte eller en av dem i förening med en av -Drufva, Hans Åke Krister -Nöjd, Hans Mikael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Glenmark Foto Radio TV i Ystad Aktiebolag och det är följande personer, Drufva, Hans Åke Krister som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Nöjd, Hans Mikael som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Nordén, Karl-Magnus Håkan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Gustaf Tomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Maria Lise-Lotte som är född 1964 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisor.Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Glenmark Foto Radio TV i Ystad Aktiebolag är 556096-7811.