El Plantio AB

Skåne län

Information

556094-9488 är organisationsnummer för bolaget El Plantio AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som El Plantio AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ystad som är den kommunen som El Plantio AB finns i.

El Plantio AB har varit registrerat sedan 1964-11-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för El Plantio AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

El Plantio AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ystad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för El Plantio AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med El Plantio AB så kan ni göra det på telefon genom 0411-74065 eller genom brev på följande adress:
Bussmev. 26, 271 71, Nybrostrand

Bolaget skall bedriva tekniska konsultationer inom elbranschen, handel med börsnoterade aktier, obligationer och andra värdepapper, förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med El Plantio AB och det är Mattsson, Hans Ingmar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Britt Siv Margaret som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor,