Acquiro Capital AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är investmentbolag (fastighetsförvaltning, köp, sälj och uthyrning) samt bedriva förvaltning av värdepapper och investeringar i nystartade företag och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Acquiro Capital AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Acquiro Capital AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1961-10-17 så skapades Acquiro Capital AB och bolaget är har F-skattsedel Acquiro Capital AB har haft det sedan 1994-01-01.

Acquiro Capital AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556080-2513 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ystad.

Just nu är Acquiro Capital AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Acquiro Capital AB så går det att nå dem via telefon på 0411-10097 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Acquiro Capital AB är Yang, Cheng Chiao som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Yang, Margaret Wen Hui som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Yang, Steven som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Yang, Yin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Birthe Margaret som är född 1952 och har titeln Revisor, Yrev AB som är född och har titeln Revisor.