E. Olssons Foder Aktiebolag

Skåne län

Information

E. Olssons Foder Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ystad. Det är nämligen den kommunen som E. Olssons Foder Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

E. Olssons Foder Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

E. Olssons Foder Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1944-09-22. Men sedan 1976-01-01 så har E. Olssons Foder Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industrig. 2, 273 35, Tomelilla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E. Olssons Foder Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0417-14360.

Ystad arbetar för att företag som E. Olssons Foder Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E. Olssons Foder Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall idka uthyrningsverksamhet av lastbilar, släpvagnar, containers, traktorer och förekommande lantbruksmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för E. Olssons Foder Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsson, Dora Margarete Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E. Olssons Foder Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Klas-Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norrman, Barbro Susanne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Carina Birgitta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Dora Margarete som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant.Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för E. Olssons Foder Aktiebolag är 556044-2666.