Ystads teateraktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget ska hyra ut hela eller delar av teatern för evenemang. Verka för att skolorna kan nyttja teatern i sin undervisning. Kunna arrangera egna evenemang. Marknadsföra Ystads Teater så att den är välkänd hos allmänheten och inom evenemangsbranschen. Vårda, bevara och utveckla teaterbyggnaden, utrustning och inventarier. Bedriva sin verksamhet så att ägarnas avkastningskrav uppnås inom samtliga verksamheter arbeta för god miljö och säkerhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ystads teateraktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ystad så är Ystads teateraktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1897-09-27 så skapades Ystads teateraktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ystads teateraktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ystads teateraktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556001-2576 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ystad.

Just nu är Ystads teateraktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ystads teateraktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-77199 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fasth, Knut Anders Urban -Ståhl, Lars-Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ystads teateraktiebolag är Ståhl, Lars-Åke som är född 1957 och har titeln Extern VD, Fasth, Knut Anders Urban som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fahlborg, Anna Ingrid Cecilia som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Frostmo, Bengt Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Nils Peter som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hans Benny som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotBjörnberg, Staffan som är född 1941 och har titeln Suppleant, Borén, Harriet Lilian Monica som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Elly Gull-Britt som är född 1940 och har titeln SuppleantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorHallberg, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantÖhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln HuvudansvarigrevisorStåhl, Arne Christer Henry som är född 1943 och har titeln LekmannarevisorÅkesson, Per Erik som är född 1941 och har titeln Lekmannarevisor.