Löderups Syatelje o Second Hand

Skåne län

Information

540920-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Löderups Syatelje o Second Hand. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Löderups Syatelje o Second Hand är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som Löderups Syatelje o Second Hand finns i.

Löderups Syatelje o Second Hand har varit registrerat sedan 1997-11-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Löderups Syatelje o Second Hand så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-25.

Löderups Syatelje o Second Hand är och det finns flera verksamheter i Ystad som också är .

Firmatecknare för Löderups Syatelje o Second Hand är följande:

Vill ni komma i kontakt med Löderups Syatelje o Second Hand så kan ni göra det på telefon genom 0411-524860 eller genom brev på följande adress:

Syatelje, kläder second hand försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Löderups Syatelje o Second Hand och det är Hansson, Kerstin Ingegärd som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,