Din Extra Hand i Ystad - Gun Thorgren

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ystad och Din Extra Hand i Ystad - Gun Thorgren är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Din Extra Hand i Ystad - Gun Thorgren är ett av dem. Statusen för Din Extra Hand i Ystad - Gun Thorgren är att Bolaget är aktivt.

Din Extra Hand i Ystad - Gun Thorgren är ett Enskild firma och skapades 2007-02-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där företaget finns i jobbar för att företag som Din Extra Hand i Ystad - Gun Thorgren ska trivas.

Din Extra Hand i Ystad - Gun Thorgren är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08. I Ystad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Personlig hjälp men hygien och omvårdnad i kundens hem samt hushållsnära tjänster för alla åldersgrupper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Din Extra Hand i Ystad - Gun Thorgren är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Din Extra Hand i Ystad - Gun Thorgren och det finns flera företag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Din Extra Hand i Ystad - Gun Thorgren så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6555070.

.

De som är på något sätt har med Din Extra Hand i Ystad - Gun Thorgren är Thorgren, Gun Ann-Kristin som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Din Extra Hand i Ystad - Gun Thorgren har 530912-XXXX som sitt organisationsnummer.