Ystad Gräv o Schakt

Skåne län

Information

521019-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ystad Gräv o Schakt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ystad Gräv o Schakt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som Ystad Gräv o Schakt finns i.

Ystad Gräv o Schakt har varit registrerat sedan 1997-04-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ystad Gräv o Schakt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Ystad Gräv o Schakt är och det finns flera verksamheter i Ystad som också är .

Firmatecknare för Ystad Gräv o Schakt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ystad Gräv o Schakt så kan ni göra det på telefon genom 0411-71478 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet (utföra arbete med grävlastare).

Det finns olika personer som har en koppling med Ystad Gräv o Schakt och det är Larsson, Bo Krister som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,