ALFS MASSAGE & FRISKVÅRDSINSTITUT

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ystad och ALFS MASSAGE & FRISKVÅRDSINSTITUT är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ALFS MASSAGE & FRISKVÅRDSINSTITUT är ett av dem. Statusen för ALFS MASSAGE & FRISKVÅRDSINSTITUT är att Bolaget är aktivt.

ALFS MASSAGE & FRISKVÅRDSINSTITUT är ett Enskild firma och skapades 1992-02-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Ystad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ALFS MASSAGE & FRISKVÅRDSINSTITUT ska trivas.

ALFS MASSAGE & FRISKVÅRDSINSTITUT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ystad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Massage och friskvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ALFS MASSAGE & FRISKVÅRDSINSTITUT är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är ALFS MASSAGE & FRISKVÅRDSINSTITUT och det finns flera verksamheter som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med ALFS MASSAGE & FRISKVÅRDSINSTITUT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-74933.

.

De som är på något sätt har med ALFS MASSAGE & FRISKVÅRDSINSTITUT är Nilsson, Alf Gunnar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ALFS MASSAGE & FRISKVÅRDSINSTITUT har 520106-XXXX som sitt organisationsnummer.