Kulturstallet

Skåne län

Information

I Ystad finns det ett Enskild firma som heter Kulturstallet. Det finns flera verksamheter som liknar Kulturstallet i Skåne län. Ystad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kulturstallet är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1998-11-17 så har Kulturstallet varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kulturstallet och det finns fler verksamheter som är det i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Kulturstallet så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kulturstallet så kan ni göra det på 0411-60690.

Bed & breakfast, café, nöjes-, kultur-, och reklamförmedling, nybyggnation, ombyggnation, renoveringsarbeten, projektering, byggnadsritningar samt handel med byggnadsmaterial och inredningsdetaljer.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindfors, Sven Olof Bertel som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kulturstallet har 500608-XXXX som sitt organisationsnummer.