Linnéas konsult och utbildningsverksamhet

Skåne län

Information

Linnéas konsult och utbildningsverksamhet är en verksamhet som finns i Ystad. I Linnéas konsult och utbildningsverksamhet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Widlund, Mona Linnéa Bertilsdotter som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Linnéas konsult och utbildningsverksamhet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Linnéas konsult och utbildningsverksamhet på telefon .

Konsultverksamhet - erbjuder tjänster såsom sjuksköterska, distriktssköterska, lärare i hälso- och vårdvetenskap samt arbetsledning och organisationsutveckling. Utbildningsverksamhet.

Idag är Linnéas konsult och utbildningsverksamhet av bolagstypen Enskild firma.

Linnéas konsult och utbildningsverksamhet är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Linnéas konsult och utbildningsverksamhet innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-17 och Linnéas konsult och utbildningsverksamhet är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Linnéas konsult och utbildningsverksamhet så är det följande:

Linnéas konsult och utbildningsverksamhet har 490919-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.