Kontorsjouren Syd

Skåne län

Information

I Ystad finns det ett Enskild firma som heter Kontorsjouren Syd. Det finns flera verksamheter som liknar Kontorsjouren Syd i Skåne län. Ystad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kontorsjouren Syd är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-06-04 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2003-10-08 så har Kontorsjouren Syd varit registrerat och sedan 2009-06-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kontorsjouren Syd och det finns fler verksamheter som är det i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Kontorsjouren Syd så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kontorsjouren Syd så kan ni göra det på 0411-60217.

Bolagets verksamhet är enklare kontorsgöromål till hyra ut min egen kompetens inom administration såsom kontering, bokföring, skattedeklaration, fakturering, betalningsbearbetning, post samt allt annat förekommande på ett kontor. Riktat till småföretagare. Även anordna konferenser och kurser.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Janhagen, Eva Marianne som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kontorsjouren Syd har 490630-XXXX som sitt organisationsnummer.