BOKFÖRAREN, REDOVISNINGSBYRÅ, CIVILEKONOM KERSTIN PERSSON

Skåne län

Information

BOKFÖRAREN, REDOVISNINGSBYRÅ, CIVILEKONOM KERSTIN PERSSON är ett företag som finns i Ystad. I BOKFÖRAREN, REDOVISNINGSBYRÅ, CIVILEKONOM KERSTIN PERSSON finns det lite olika personer som är förknippade och det är PERSSON, KERSTIN MARGARETA som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med BOKFÖRAREN, REDOVISNINGSBYRÅ, CIVILEKONOM KERSTIN PERSSON så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BOKFÖRAREN, REDOVISNINGSBYRÅ, CIVILEKONOM KERSTIN PERSSON på telefon 0411-60533.

Redovisning, deklarationer, företagsekonomiska- och skattekonsultationer.

Idag är BOKFÖRAREN, REDOVISNINGSBYRÅ, CIVILEKONOM KERSTIN PERSSON av bolagstypen Enskild firma.

BOKFÖRAREN, REDOVISNINGSBYRÅ, CIVILEKONOM KERSTIN PERSSON är ett av många företag som finns i Skåne län och Ystad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BOKFÖRAREN, REDOVISNINGSBYRÅ, CIVILEKONOM KERSTIN PERSSON innehar ej F-skattsedel och BOKFÖRAREN, REDOVISNINGSBYRÅ, CIVILEKONOM KERSTIN PERSSON är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BOKFÖRAREN, REDOVISNINGSBYRÅ, CIVILEKONOM KERSTIN PERSSON så är det följande:

BOKFÖRAREN, REDOVISNINGSBYRÅ, CIVILEKONOM KERSTIN PERSSON har 490203-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.