Elna Sandbergs Eftr Cigarraffär

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ystad och Elna Sandbergs Eftr Cigarraffär är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Elna Sandbergs Eftr Cigarraffär är ett av dem. Statusen för Elna Sandbergs Eftr Cigarraffär är att Bolaget är aktivt.

Elna Sandbergs Eftr Cigarraffär är ett Enskild firma och skapades 1996-09-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Elna Sandbergs Eftr Cigarraffär ska trivas.

Elna Sandbergs Eftr Cigarraffär är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ystad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tobak, tidningar, spel, lotter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elna Sandbergs Eftr Cigarraffär är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Elna Sandbergs Eftr Cigarraffär och det finns flera bolag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Elna Sandbergs Eftr Cigarraffär så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-41962.

.

De som är på något sätt har med Elna Sandbergs Eftr Cigarraffär är Persson, Sven Olof som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Elna Sandbergs Eftr Cigarraffär har 481213-XXXX som sitt organisationsnummer.