Iris i Sudarebacken, konst o kurser

Skåne län

Information

Iris i Sudarebacken, konst o kurser hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Ystad som är den kommunen där Iris i Sudarebacken, konst o kurser finns. I Ystad så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Iris i Sudarebacken, konst o kurser tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Iris i Sudarebacken, konst o kurser har haft sedan 1995-01-01. Iris i Sudarebacken, konst o kurser har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Iris i Sudarebacken, konst o kurser så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0411-62154.

Ystad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Iris i Sudarebacken, konst o kurser har idag 481012-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Iris i Sudarebacken, konst o kurser

Kulturell verksamhet, visning-, försäljning av konst, kursverksamhet, försäljning av egna tillverkade konsthantverk, samt andras på kommission.

I Iris i Sudarebacken, konst o kurser så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rönnqvist, Iris Elisabet som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .