Gunvor Lagerborg Andersson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ystad och Gunvor Lagerborg Andersson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Gunvor Lagerborg Andersson är ett av dem. Statusen för Gunvor Lagerborg Andersson är att Bolaget är aktivt.

Gunvor Lagerborg Andersson är ett Enskild firma och skapades 2003-03-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där företaget finns i jobbar för att företag som Gunvor Lagerborg Andersson ska trivas.

Gunvor Lagerborg Andersson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-18. I Ystad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uppdrag inom bokföring och redovisning, undervisning i ekonomiska ämnen och produktion av läromedel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gunvor Lagerborg Andersson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-18.

Idag är Gunvor Lagerborg Andersson och det finns flera företag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Gunvor Lagerborg Andersson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-17305.

.

De som är på något sätt har med Gunvor Lagerborg Andersson är Lagerborg Andersson, Gunvor Ingegärd som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gunvor Lagerborg Andersson har 480810-XXXX som sitt organisationsnummer.