FOTOGRAF THORSTEN PERSSON

Skåne län

Information

480804-XXXX är organisationsnummer för företaget FOTOGRAF THORSTEN PERSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FOTOGRAF THORSTEN PERSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som FOTOGRAF THORSTEN PERSSON finns i.

FOTOGRAF THORSTEN PERSSON har varit registrerat sedan 1988-03-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FOTOGRAF THORSTEN PERSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

FOTOGRAF THORSTEN PERSSON är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för FOTOGRAF THORSTEN PERSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med FOTOGRAF THORSTEN PERSSON så kan ni göra det på telefon genom 0411-12160 eller genom brev på följande adress:

Fotografering och försäljning av fotomaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med FOTOGRAF THORSTEN PERSSON och det är Persson, Thorsten Arne Olof som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,