ATELJÉ MOCCA, M BLOMSTEDT

Skåne län

Information

480110-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ATELJÉ MOCCA, M BLOMSTEDT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ATELJÉ MOCCA, M BLOMSTEDT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som ATELJÉ MOCCA, M BLOMSTEDT finns i.

ATELJÉ MOCCA, M BLOMSTEDT har varit registrerat sedan 1984-10-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1987-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ATELJÉ MOCCA, M BLOMSTEDT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

ATELJÉ MOCCA, M BLOMSTEDT är och det finns flera verksamheter i Ystad som också är .

Firmatecknare för ATELJÉ MOCCA, M BLOMSTEDT är följande:

Vill ni komma i kontakt med ATELJÉ MOCCA, M BLOMSTEDT så kan ni göra det på telefon genom 0411-66005 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av kläder och lampskärmar.

Det finns olika personer som har en koppling med ATELJÉ MOCCA, M BLOMSTEDT och det är Blomstedt, Kerstin Miksza som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,