GUNNEL MÅRTENSSON, DAHLÅKRA

Skåne län

Information

441228-XXXX är organisationsnummer för företaget GUNNEL MÅRTENSSON, DAHLÅKRA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GUNNEL MÅRTENSSON, DAHLÅKRA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som GUNNEL MÅRTENSSON, DAHLÅKRA finns i.

GUNNEL MÅRTENSSON, DAHLÅKRA har varit registrerat sedan 1987-11-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för GUNNEL MÅRTENSSON, DAHLÅKRA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-08.

GUNNEL MÅRTENSSON, DAHLÅKRA är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för GUNNEL MÅRTENSSON, DAHLÅKRA är följande:

Vill ni komma i kontakt med GUNNEL MÅRTENSSON, DAHLÅKRA så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av damast samt odling och beredning av lin.

Det finns olika personer som har en koppling med GUNNEL MÅRTENSSON, DAHLÅKRA och det är MÅRTENSSON, SVEA GUNNEL ANITA som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,