BÖRJE NILSSONS MÅLERI

Skåne län

Information

331125-XXXX är organisationsnummer för bolaget BÖRJE NILSSONS MÅLERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BÖRJE NILSSONS MÅLERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ystad som är den kommunen som BÖRJE NILSSONS MÅLERI finns i.

BÖRJE NILSSONS MÅLERI har varit registrerat sedan 1990-08-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BÖRJE NILSSONS MÅLERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

BÖRJE NILSSONS MÅLERI är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för BÖRJE NILSSONS MÅLERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med BÖRJE NILSSONS MÅLERI så kan ni göra det på telefon genom 0411-550674 eller genom brev på följande adress:

Måleri och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BÖRJE NILSSONS MÅLERI och det är Nilsson, Sven Erik Börje som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,