Ytown ClassicCars Handelsbolag

Skåne län

Information

969728-7523 är organisationsnummer för bolaget Ytown ClassicCars Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ytown ClassicCars Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ystad som är den kommunen som Ytown ClassicCars Handelsbolag finns i.

Ytown ClassicCars Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-08-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ytown ClassicCars Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-16.

Ytown ClassicCars Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för Ytown ClassicCars Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ytown ClassicCars Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-61322 eller genom brev på följande adress:
Gulefällev. 17, 271 96, Ystad

Handel med bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Ytown ClassicCars Handelsbolag och det är Andersson, Jörgen Lars Peter som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Anders Peter som är född 1963 och har titeln Bolagsman,