Handelsbolaget HEFAB Öron-, Näs- och Halskonsult

Skåne län

Information

I Ystad finns det ett Handelsbolag som heter Handelsbolaget HEFAB Öron-, Näs- och Halskonsult. Det finns flera verksamheter som liknar Handelsbolaget HEFAB Öron-, Näs- och Halskonsult i Skåne län. Ystad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Handelsbolaget HEFAB Öron-, Näs- och Halskonsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2007-01-22 så har Handelsbolaget HEFAB Öron-, Näs- och Halskonsult varit registrerat och sedan 2007-02-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Handelsbolaget HEFAB Öron-, Näs- och Halskonsult och det finns fler verksamheter som är det i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget HEFAB Öron-, Näs- och Halskonsult så kan man gör det genom att posta ett brev till L. Tvärv. 28, 271 57, Ystad. Vi ni istället prata med Handelsbolaget HEFAB Öron-, Näs- och Halskonsult så kan ni göra det på 073-1580659.

Tjänster och föreläsningar inom medicinsk verksamhet, öron-, näs- och halsspecialitén samt otoneurologi. Sex- och samlevnadsfrågor hos unga.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olsson, Anna som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Olsson, Bengt Håkan som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Handelsbolaget HEFAB Öron-, Näs- och Halskonsult har 969724-1231 som sitt organisationsnummer.