Robertsdals Bio Värme Handelsbolag

Skåne län

Information

969721-9856 är organisationsnummer för verksamheten Robertsdals Bio Värme Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Robertsdals Bio Värme Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ystad som är den kommunen som Robertsdals Bio Värme Handelsbolag finns i.

Robertsdals Bio Värme Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-10-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Robertsdals Bio Värme Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Robertsdals Bio Värme Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Ystad som också är .

Firmatecknare för Robertsdals Bio Värme Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Göran Westphal ensam.

Vill ni komma i kontakt med Robertsdals Bio Värme Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4816882 eller genom brev på följande adress:
Linnég. 29B, 216 14, Limhamn

Återförsäljare och installatör av pannor, kaminer och brännare avsedda för biobränsle. Även försäljning av andra produkter relaterade till biobränsle.

Det finns olika personer som har en koppling med Robertsdals Bio Värme Handelsbolag och det är Ivarsson, Erik Ingmar som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Westphal, Göran Jonathan Wilhelm som är född 1967 och har titeln Bolagsman,