Vibson Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Ystad och Vibson Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Vibson Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Vibson Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Vibson Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-06-16. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Ystad där företaget finns i jobbar för att företag som Vibson Handelsbolag ska trivas.

Vibson Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Ystad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel, försäljning och distribution av kontorsmaterial.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vibson Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-04.

Idag är Vibson Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Ystad.

Vill man komma i kontakt med Vibson Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-1350546.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Vibson Handelsbolag är Andersson, Marcus Pontus som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Markus Andreas Erik som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Andersson, Anders Ingvar Kjell-Åke som är född 1948 och har titeln Prokurist, .

Vibson Handelsbolag har 969719-7847 som sitt organisationsnummer.