David Sweden Kommanditbolag

Skåne län

Information

969706-1365 är organisationsnummer för bolaget David Sweden Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som David Sweden Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Ystad som är den kommunen som David Sweden Kommanditbolag finns i.

David Sweden Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2004-11-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för David Sweden Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

David Sweden Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för David Sweden Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med David Sweden Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Spanienfarareg. 2, 271 39, Ystad

Försäljning av utrustning för optimering och rehabilitering av hälsa.

Det finns olika personer som har en koppling med David Sweden Kommanditbolag och det är Lindfors, Dan Anders Mikael som är född 1974 och har titeln Komplementär, Lindfors, Sonja Viviann Britt-Marie som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare,