Österlenvin Handelsbolag

Skåne län

Information

969689-2638 är organisationsnummer för bolaget Österlenvin Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Österlenvin Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Ystad som är den kommunen som Österlenvin Handelsbolag finns i.

Österlenvin Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-11-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Österlenvin Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-23.

Österlenvin Handelsbolag är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för Österlenvin Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Österlenvin Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6526271 eller genom brev på följande adress:
Mossav. Ekesåkra , 271 77, Löderup

Vinodling, vintillverkning och handel med vingårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Österlenvin Handelsbolag och det är Olsson, Claes Ingmar som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Persson, Thorsten Arne Olof som är född 1948 och har titeln Bolagsman,