Ubbe 9 i Ystad Kommanditbolag

Skåne län

Information

969601-9349 är organisationsnummer för bolaget Ubbe 9 i Ystad Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ubbe 9 i Ystad Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Ystad som är den kommunen som Ubbe 9 i Ystad Kommanditbolag finns i.

Ubbe 9 i Ystad Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1994-02-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ubbe 9 i Ystad Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Ubbe 9 i Ystad Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Ystad som också är .

Firmatecknare för Ubbe 9 i Ystad Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementärerna var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ubbe 9 i Ystad Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-72580 eller genom brev på följande adress:

Äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ubbe 9 i Ystad Kommanditbolag och det är Scanbygg i Ystad Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Sydinvest Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Raihle, Ulf Åke William som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare,