YSTADS KONSTHANDEL KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

Handel med konst och antikviteter

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för YSTADS KONSTHANDEL KOMMANDITBOLAG vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Ystad så är YSTADS KONSTHANDEL KOMMANDITBOLAG ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Ystad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ystad och i Skåne län. Redan 1985-10-14 så skapades YSTADS KONSTHANDEL KOMMANDITBOLAG och företaget är har ej F-skattsedel.

916547-1443 är organisationsnummret för företaget som finns i Ystad.

Just nu är YSTADS KONSTHANDEL KOMMANDITBOLAG och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med YSTADS KONSTHANDEL KOMMANDITBOLAG så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

; BJÖRN LAGERHOLM, HANS MATELL OCH HERBERT LENRUP ; VAR FÖR SIG

Följande personer är på något sätt aktiva inom YSTADS KONSTHANDEL KOMMANDITBOLAG är Lagerholm, Björn Anders som är född 1947 och har titeln Komplementär, Lenrup, Folke Herbert Reinhold som är född 1916 och har titeln Komplementär, Matell, Hans Ivar som är född 1947 och har titeln Komplementär, LENRUP, INGA-LISA som är född 1919 och har titeln Kommanditdelägare, Lagerholm, Karin Lislott som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, Matell, Eva Elisabeth Marianne som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare.